Karosszéria

karosszeria-javitas-budapesten

170 m2-es műhelyünkben 1 black hawk huzató pad, fényszóró állító, CO hegesztő illetve lánghegesztő áll rendelkezésünkre.

Szolgáltatásaink:

személyautók, kishaszon gépjárművek karosszéria elemeinek javítása

karambolos gépkocsik javítása

műanyag elemek javítása

fényezés

karosszéria-, és fényszóró polírozás

helyszíni kárfelvétel, teljes körű biztosítási ügyintézéssel

autómentés

autofenyezes

A gépkocsik száma évről évre növekszik. A nagy mennyiségű gépjármű forgalomnak köszönhetően, egyre több autó szerez kisebb nagyobb sérülést. Lehet, hogy csak 1-2 elem sérült meg egy koccanás vagy parkolás következtében. Vagy komolyabb kár keletkezik egy nagyobb ütközést követően. Ilyenkor a legtöbb elemet lehet javítani, hegeszteni még műanyag elem esetén is, és újra fényezni. Más esetekben új karosszéria elemmel kell a sérültet pótolni amit lehet, eredeti, után-gyártott vagy akár bontott elem is. 

Komolyabb meghibásodás , vagy nagyobb balesetben a gépjármű saját “lábán” nem tudja elhagyni a helyszínt, ilyenkor autómentő, autószállító gépjárművekkel tudjuk elszállítani a műhelyünkbe. A legtöbb esetben a hibás fél kötelezőbiztosítása fedezni tudja ezeket a költségeket. Amennyiben saját hibánkból történt, és rendelkezünk casco biztosítással, abban az esetben a saját casco-nk terhére, van lehetőségünk a javíttatásra. A biztosítással kapcsolatos teljes ügyintézést átvállaljuk ügyfeleinktől.

automentes